Κατασκευή & Εγκατάσταση Πόρτας Ψυχικό

Κατασκευή & Εγκατάσταση Πόρτας Εξωτερικού Χώρου Ψυχικό

 Η διαδικασία της κατασκευής καθώς και της εγκατάστασης απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια και επαγγελματισμό για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, η αισθητική και η λειτουργικότητα της πόρτας. Γι’ αυτό η επιλογή του σωστού επαγγελματία για να κάνει την δουλεία παίζει σημαντικό ρόλο.

Για την σωστή κατασκευή και εγκατάσταση της παίζει σημαντικό ρόλο: 

  • Σχεδιασμός: Λαμβάνουμε υπόψη οι διαστάσεις του χώρου όπου θα τοποθετηθεί, καθώς και οι προτιμήσεις σας όσον αφορά το στυλ και τα υλικά της πόρτας.
  • Υλικά: Επιλέγουμε υψηλής ποιότητας υλικά για την κατασκευή της πόρτας. 

  • Κατασκευή: Η κατασκευή της πόρτας γίνεται με προσοχή και επαγγελματισμό. Οι διαφορετικοί τύποι πόρτας έχουν διαφορετικές απαιτήσεις, και πρέπει να εξασφαλιστεί ότι οι συνδέσεις, τα μέτρα καθώς και οι λεπτομέρειες της κατασκευής είναι αψογες.

  • Εγκατάσταση: Μετά την κατασκευή, ακολουθεί η εγκατάσταση της πόρτας. Διασφαλίζουμε ότι η πόρτα τοποθετείται σωστά και ευθυγραμμίζεται σωστά με το πλαίσιο. Επίσης, διασφαλίζουμε την καλή λειτουργία των μηχανισμών ασφαλείας και κλειδώματος.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ EUROPA ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΩΝ

Ο κάθε αλουμινάς της Sisko-alouminia μας έχει πολυετή εμπειρία είτε σε νεόκτιστες οικοδομές και οικιστικά συγκροτήματα είτε σε δημόσια και ιδιωτικά έργα που αφορούν εγκατάσταση και επισκευή κουφωμάτων αλουμινίου και κατασκευών σιδήρου.
Στην Sisko-Alouminia έχουμε τους καλύτερους αλουμινάδες εξασφαλίζοντας ποιοτικές κατασκευές αλουμινίου και κατασκευές σιδήρων σε Αθήνα και Αττική.

+30 6936829025 +30 210-6461776

ΚΑΛΑΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ακολουθήστε μας στο Facebook
elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο